Extra goed wednieuws vandaag voor onze bezoekers! Vanaf heen kun je onze speciale wedden bonus pagina bezoeken. Deze pagina geeft in het kort exact weer welke wedbonus je bij een online wedkantoor kunt krijgen. Geen uitgebreide ellenlange verhalen maar simpel “straight to the point” bonus informatie.

Wedkantoor x geeft y bonus en daar moet je z voor doen.

Makkelijker kan het niet op dit moment hebben wij twee wedkantoren toegevoegd zodat jullie een idee krijgen hoe het eruit komt te zien. In de loop van de week zul je meer wedkantoren erbij zien komen en de meeste zullen een exclusieve bonus krijgen die je alleen via online-wedden.com kunt bemachtigen. Keer daarom regelmatig terug op onze website om te zien of er ook voor jou een speciale bonus tussen zit.

Wedden bonus

Het is bekend onder de regelmatige wedders dat vrijwel elk wedkantoor aan nieuwe klanten een bonus kado doet. De hoogte van de bonus hangt af van verschillende factoren. Tevens zijn er aan de wedbonus voorwaarden verbonden. Vaak dien je de bonus een aantal maal in te zetten alvorens er uitgekeerd kan worden door de bookmaker. Dit dient meestal op quotes boven de 1.50 te zijn. Het wedkantoor helpt je met de welkomstbonus maar zoals altijd met wedden willen zij wel de kans behouden om het geld terug te winnen. En op zich is dat natuurlijk geen probleem.

Als jij je bonus verstandig gebruikt dan zul je je weddenschappen zeker met winst af kunnen sluiten en zowel je eigen geld, de bonus als en lekker bedrag aan winst uit kunnen laten keren. Let erop dat bij gebruik van de bonus dat je niet te wild gaat wedden met je bonus. Kleine bedragen op diverse weddenschappen is het beste bij het gebruik van en bonus. Je hoeft je bonus bedrag natuurlijk niet in één keer in te zetten dus stel je wilt elke week en tientje wedden op je favoriete team dan kun je 5 weken achter elkaar wedden met de bonus. (Dit is als je 5 euro per keer wed, je hebt tenslotte de €5 eigen geld en de €5 wedden bonus.)

Betsson Bonus Wedden