The voice of Holland, straks is het zover en gaan Julia, Jill, Mitchell en Gerrie de finale van de Voice of Holland in! De aanstormende talenten zijn de hele week al druk in de weer om zichzelf te promoten en stemmen te winnen van het publiek. Gisteren kon je ze al horen bij de diverse radiostations en eigenlijk zijn ze al de hele week op tour.

Televisie programma’s, de weekbladen, radio je kunt het zo gek niet bedenken of de talenten van The Voice of Holland zijn er, staan erin of je kunt ze horen. Wil je meedoen met een kans op winst? Ga dan nu wedden op The Voice of Holland en wei weet win jij wel geld met het voorspellen van de winnaar!

Direct wedden op The Voice of Holland

wedden finale voice of holland

Julia van der Toorn is de favoriet

Jill, Gerie, Mitchell en Julie zijn alle vier toptalenten en het zal best spannend worden wie de finale van The Voice of Holland gaat winnen. Julia is de favoriet bij vele Nederlanders en dat zie je ook terug in de quotes bij Unibet. Toch kan het best wel eens zijn dat Gerie dantuma gaat winnen en dan kun je 8 keer je inzet winnen met je weddenschap. Wedden op The voice of Holland kan dus best lucratief zijn.

Julia mag dan wel favoriet zijn maar dat kan natuurlijk ook tegen hem gaan werken, zoals John de Mol zei in het programma Pauw en Witteman;”Er zullen mensen zijn die denken dat Julie  zo goed is dat zij hun stem niet meer nodig heeft, en dat kan wel eens tegen haar gaan werken.” Of dat echt zo is weten we morgenavond pas!

The Voice of Holland op televisie

Alle talenten waren stuk voor stuk op televisie te bewonderen en dat is niet zo verwonderlijk ook natuurlijk, de winnaar van The Voice of Holland op televisie gaat een gouden carriere in de muziek tegemoet en als jij nu gaat wedden op The Voice of Holland kan je altijd zeggen dat je nog eens geld gewonnen hebt met deze talentenjacht (als je de goede winnaar voorspelt natuurlijk!)