Sneijder wil het beste uit zijn spelers halen bij Galatasaray. Hij verwacht dat ze net zoals hij tot het gaatje gaan. Galatasaray begon slecht aan het seizoen, maar de Oranje international wil koste wat kost alles rechtzetten in het duel tegen Atlético Madrid in de Champions League.

Vijf punten uit 4 wedstrijden is voor Galatasaray natuurlijk maar matig in de Super Lig. Het staat daarmee op de negende plaats. Fenerbahce heeft al vijf punten voorsprong op de ploeg van Sneijder. Volgens de Nederlandse middenvelder was het inderdaad een hele slechte start, maar op de Champions League kun je je weer van een hele andere kant laten zien. Dat is natuurlijk wel zo, maar het niveau is ook direct een standje hoger dan de Turkse competitie. Dat zal Sneijder toch wel weten?

“Galatasaray een grote club”

Sneijder wil graag laten zien dat Galatasaray prima binnen de Europese top mee kan en dat het geen kleine club is. Volgens de middenvelder is Galatasaray een grote club, een club dat vorig jaar ook slecht aan het seizoen begon en zich toch voor de Champions League wist te plaatsen. Toen wisten ze ook de volgende ronde te halen en nu aast Galatasaray natuurlijk op meer dan dat.

Sneijder is pissig over de resultaten. Hij wil winnen en succes boeken. Dat moet dan binnen de Champions League gebeuren. Galatasaray heeft ook helemaal geen slecht team en heeft een trouwe achterban. Dus daar zal het in elk geval niet aan moeten liggen. Of het ook genoeg zal zijn om van de grote jongens te winnen? Daar zullen we snel achterkomen.

Volgens de trainer van Galatasaray zal het elftal met een andere basis én een ander plan aan de wedstrijd beginnen. Dus ook de trainer heeft grootse plannen. Wellicht is hij aangestoken met het positivisme van Sneijder. Dus ook aan ambitie en motivatie zal het niet moeten liggen. We hopen dat Sneijder kan laten zien dat Galatasaray daadwerkelijk een topclub is.