PSV – Ajax weddenschappen afsluiten via het internet kan nog tot zondag 27 Februari en dan kun je live wedden tijdens de wedstrijd! De comptitie in Nederland kan weer razend spannend worden als Ajax van PSV weet te winnen en de achterstand op de huidige nummer één terug weet te brengen tot twee punten. PSV – Ajax is echt een wedstirjd die elk jaar weer op het scherpst van de snede gespeelt wordt en het meot gezegd dat Ajax het nooit makkelijk heeft in Eindhoven.

PSV – Ajax ontpopt zich de laatste tien jaar meer en meer tot een klassieker en als deze trend zich zo voortzet dan kon het wel eens zo zijn dat de klassiekers in Nederland voortaan gespeelt worden tussen de teams uit Amsterdam en Eindhoven. Hoewel de oudere supporters de wedstrijden tussen Ajax en Feyenoord nog steeds als de klassieker van Nederland bestempelen is er onder de nieuwe lichting jongere voetbal supporters sprake van een nieuwe klassieker, PSV – Ajax!

PSV – Ajax, Live wedden en live kijken

Wedden weetjes

Voordat je gaat wedden op PSV – Ajax is het belangrijk om wat wedden weetjes te lezen die je kunnen helpen bij je weddenschap. Volgen de laatste berichten zou het wel eens zo kunnen zijn dat zowel Enoh als Stekelenburg van Ajx niet tegen PSV uit kunnen komen en dit zou wel eens van doorslaggevend kunnen zijn voor de de uitslag van de wedstrijd. Bij PSV zou Erik Pieters een vraagteken zijn maar coach Fred Rutte gaat er van uit dat ook Pieters zou kunnen starten indien nodig.

Verder zal het aankomen op Toivonen en El Hamdaoui, respectievelijk de gevaarlijkste speler bij PSV en Ajax. Zij zullen in deze wedstrijd nog eens moeten bevestigen dat zij de juiste spelers zijn om de teams naar de eindoverwinning te slepen en wie daar in zal slagen dat weten we zondag rond 18:00. Neem ook de afgelopen edities van deze “klassieker” mee in je overwegingen voor het wedden op PSV – Ajax want het is tenslotte al 4 jaar geleden dat Ajax in Eindhoven wist te winnen en dat is ook een indicatie dat Ajax het eigenlijk altijd moeilijk heeft in Eindhoven.

Wedden op PSV – Ajax


Wedden op PSV – Ajax bij Betsson of Unibet maakt op zich niet veel verschil. Unibet heeft PSV op 1.95 staan en Betsson geeft 1.90 voor winst van PSV. Beide online wedkantoren hebben Ajax op 3.75 staan en daarmee geven ze duidelijk aan dat PSV, in elk bij hen, favoriet is voor de eindzege van het duel PSV – Ajax. Ben jij dezelfde mening toegedaan en denk je ook dat PSV de voorsprong op Ajax uit kan breiden naar 8 punten? Of denk jij dat Ajax er in zal slagen om weer terug te komen in de titelstrijd en staan zij na deze wedstrijd nog maar twee punten achter? Ga nu wedden op PSV – Ajax en win geld met je weddenschap!