Nu de transferperiode van de winter aan een eind is gekomen betekent het niet dat de geruchten stoppen. De transfers zijn altijd reden voor veel roddels en geruchten en fans en clubs smullen daar dagelijks van. Er staan mogelijk twee transfers te gebeuren, namelijk die van Pogba en van Dzeko, van het zomer weliswaar, maar interessant is te kijken waar deze twee heren naar toe gaan.

Paul Pogba

Franse middenvelder Pogba lijkt bovenaan het lijstje van Real Madrid te staan voor de zomer. Pogba is 21 en speelt momenteel voor Juventus, waar hij kwam te spelen na een transfer van Manchester United in 2012. Pogba tekende een contract tot juni 2019 bij de Italiaanse club Juventus, maar heeft dit contract onlangs verder verlengd. Hij kan zeker meer geld gaan verdienen dan zijn huidige 80.000 euro per week, hij is volgens Pirlo al een van de beste spelers van de wereld.

Als Real Madrid écht wil gaan voor Pogba dan hebben ze zeker het geld om hem bij Juventus weg te verleiden alvorens zijn contract verloopt.

Edin Dzeko

Met de UEFA’s bekendmaking van de overgebleven 16 teams in de Champions League zal éeen Manchester City speler een opgeluchte zucht slaken.

Bosnia Herzegovina international Dzeko zou mogelijk worden gepasseerd in het rooster van Pellegrini. De Manchester City manager zou mogelijk plek zoeken voor Wilfried Bony en Dzeko zal daarvoor plaats moeten maken. Toch liet de manager Dzeko op het rooster staan en was Jovetic de ongelukkige ziel die niet mee kan naar de Champions League. Dzeko’s toekomst ziet er mogelijk wat anders uit aangezien hij in verband wordt gebracht met een transfer naar Atletico Madrid en Juventus.

Dzeko is een 28-jarige speler die nog graag voor de meest prestigieuze clubs van Europa komt te spelen. Als hij bij Manchester City vertrekt dan zal het waarschijnlijk voor Atletico of Juve zijn.