Op Nederland- Brazilie wedden

Vandaag 2 Juli is het zover, de eerste kwartfinale van de WK 2010 Nederland – Brazilie start om 16:00. Nog steeds ontvangen wij elke dag vragen zoals; “waar kun je op Nederland Brazilie wedden?” En er zijn een hele boel mensen die nog niet bekend zijn met wedden via internet en vragen of het wedden op Nederland Brazilie wel veilig is. Zoals onze vaste lezers al lang weten is het wedden via internet erg veilig, heel overzichtelijk en zijn er drie online wedkantoren die met kop en schouders boven alle wedkantoren uitsteken.

Wedden op Nederland – Brazilie

Mocht je willen op Nederland Brazilie wedden dan kun je hieronder de quotes zien voor de betreffende wedstrijd bij de drie grootste wedkantoren van Europa. Als je klikt op de quote waar jij op wilt wedden ga je direct naar de bookmaker toe. Klik nu op jouw quote!

WEDKANTOOR WINST NEDERLAND GELIJKSPEL WINST BRAZILIE
Unibet 4.15 3.35 1.95
Bwin 4.00 3.40 1.85
Betsson 4.30 3.40 1.90

Zoals je uit de quotes op kunt maken is Nederland niet echt favoriet voor de eindoverwinning bij de bookmakers. Alle drie de bookies gaan er van uit dat Brazilie aan het eind van de wedstrijd doorgaat naar de halve finale.  Op zich niet vreemd want wedstrijden Nederland – Brazilie werden in het verleden vaak beslecht in het voordeel van de Brazilianen. Wat het vanmiddag gaat worden? Wie zal het zeggen, wij gaan in elk geval wel wedden op Nederland Brazilie (en dat Nederland wint dan natuurlijk!)

Nederland Brazilie

WK weddenschappen

De afgelopen weken zijn er natuurlijk al tientallen wedstrijden gespeelt op de wk en dat heeft bij de bookmakers geresulteerd in duizenden verschillende wk weddenschappen. Per wedstrijd kon je weddenschappen afsluiten op zoveel verschillende wedstrijd uitslagen en voetbalgerelateerde weddenschappen dat het je af toe gewoon gaat duizelen. Alleen voor de wedstrijd Nederland Brazilie levert al een verbazingwekkend aantal van honderden weddenschappen op.

Wat is het gemiddelde van de gescoorde doelpunten tussen Nederland Brazilie, wat is de ruststand, scoren beide teams, scoort de thuispelende ploeg in de eerste en tweede helft. Teveel weddenschappen om hier allemaal op te noemen en dan kun je ook nog eens kiezen uit gecombineerde weddenschappen op Nederland – Brazilie. Als jij wilt wedden op Nederland Brazilie dan zit je goed en is het aanbod overweldigend!

Wedden via internet

Als je wel al gewend bent om te wedden bij de sigarenboer maar nog nooit aan wedden via internet hebt gedaan dan is vandaag de dag om te beginnen! Bij de meeste bookmakers ontvang je een gratis bonus als je voor het eerst gaat wedden via internet. En je hoeft je geen enkel zorgen te maken om de veiligheid. Zoals je weet doen zelfs de grootste banken tegenwoordig al hun miljoenen transacties via het internet en is het door gebruik te maken van een speciale coderingstechniek onmogelijk voor kwaadwillende om jouw gegevens te misbruiken.

Wedden via internet is gewoon superveilig, erg leuk en ook nog eens heel gemakkelijk. Als je het eens wilt proberen raden wij je aan om te beginnen met wedden via internet bij Unibet. Dit wedkantoor heeft, door de bank genomen, goede quotes en je ontvangt er als startende speler een leuke welkomstbonus van 50 euro. Die kun je weer mooi gebruiken om te wedden op Nederland Brazilie!