Zowel FC Twente als Ajax gaan morgen “volle bak” in de KNVB-bekerfinale in de Rotterdams Kuip. Ga jij wedden op de bekerfinale en voorspel jij wie er wint?!  Hoewel het lijkt alsof alleen de beker (in de volksmond de ’dennenappel’) op het spel staat is dit in werkelijkheid natuurlijk wel even anders. Subtiel kan men het allerminst noemen maar wij willen er toch even op wijzen dat dit de “Generale repetitie” is voor de kampioenswedstrijd van een week later. Hieronder de quotes voor het wedden op de bekerfinale:

Wedden op internet is nu een voorloper voor die allesoverheersende wedstrijd, die om het landskampioenschap. Je kunt natuurlijk ook wedden volgens het “Club verliest, Supporter wint” principe, LEES MEER!

Online wedden op de bekerfinale

Bedenk voor jezelf dat je, net als de teams, deze beker weddenschap wel eens als een generale competitie kunt zien voor de wedstrijd om de titel en week later! Online wedden op de bekerfinale levert je met een beetje geluk bijna twee en een half tot ruim drie keer je eigen geld op. Ga daar maar eens voor naar een bank?! Dit soort rentepercentages worden nergens gegevens en er is geen investeerder ter wereld die jou dit rendement kan garanderen. Wedden op voetbal is nog steeds een goede bron van inkomsten. Het enige dat je er voor nodig hebt is een beetje voetbal kennis en en klein portie geluk. (maar dat laatste is met elke investering zo).

Wij willen wel even voor rekenen welke winsten je kunt behalen met het wedden op de bekerfinale is tenslotte een unieke wedstrijd en daarom zie je ook de tendens dat de inzetten per online weddenschap navenant hoger liggen dan bij competitie wedstrijden. Stel je wilt wedden op Ajax en, gezien het speciale karakter van de bekerfinale, wil je daarvoor diep in de buidel tasten en hoger risico lopen. Je hebt tenslotte toch een zeer reële winstkans, dus je besluit om 500 euro in te zetten. Bij winst kun je direct €1275 bijschrijven op je rekening. Voor Twente ligt de winstmarge net een fractie hoger want wedden op winst voor Twente in de bekerfinale is 1325 euro in het verschiet hebben.

Ben je echter bereid om het helemaal op scherp te zetten (iets wat elke voetbal liefhebber natuurlijk zeker van de spelers verwacht) en voor één keer eens een gekke weddenschap af te sluiten dan kun je 1000 euro inzetten op een gelijkspel bijvoorbeeld, 1000×3.30 is een dikke 3300 euro na afloop! En gezien de onderlinge krachtsverhoudingen zou het best wel eens zo kunnen zijn dat een gelijkspel de uitkomst is van de KNVB bekerfinale!

Bekerfinale weddenschappen

Veel voetbal liefhebbers zitten er in de spagaat, het grote dilemma van hoeveel en op wie te wedden is een vraag die zowel in het kamp van FC Twente als bij Ajax gesteld gaat worden voordat men een weddenschap op de bekerfinale af gaat sluiten. Stel je bent een echte Twentenaar en al jaren seizoenskaarthouder bij FC Twente, je hoopt dat Twente wint en die beker mee naar Enschede neemt. Je voetbal verstand fluistert je echter in je oor dat de kans dat Ajax wint wellicht net wat groter is dan jouw voetbal hart je ingeeft, ga je dan wedden op Ajax?! Het afsluiten van bekerfinale weddenschappen zou je eigenlijk rationeel moeten benaderen het gaat tenslotte om keiharde euro’s en niet om de emotie. Wees eerlijk voor jezelf, er niks mooiers dan het binnenhalen van de bekerwinst door het team dat jij aanhangt. Maar stel nou dat dit niet gebeurt, dat die andere sterker is en dus de bekerfinale wint, wil jij dan dubbel verliezen? Nee toch?! Je kunt je pijn van het verlies verzachten, oftewel financieel compenseren!

Club verliest, supporter wint

Bij de verschillende wedkantoren ziet men de trend dat er vanuit diverse regio’s gewed wordt op het sterkste elftal (afgegaan op quotes en weddenschappen in de afgelopen twee weken). Onder de bookmakers noemt men dit al de “club verliest, supporter wint” weddenschap. Het voorbeeld in de praktijk; je bent aanhanger van FC Twente en wilt dat Twente de bekerfinale wint, je zet echter geld in op Ajax dat wint. Volgens dit scenario win je in beide gevallen, stel nou dat FC Twente, zoals volgens de quotes, inderdaad de bekerfinale niet wint en jij hebt 100 euro ingezet op winst van Ajax dan win jij toch 255 euro. Een pleister op de wonde wellicht maar toch als Ajax toch als zou winnen en jij zet ook nog eens op winst voor Twente dan heb je dubbel verlies! De “club verliest supporter wint weddenschap” wint terrein en op zich is dit ook heel erg logisch! Waar je de pijn van verlies kunt verzachten moet je dit zeker niet nalaten! Dus benader het online wedden op de bekerfinale rationeel!