Online wedden bij Unibet

Het voetbal seizoen staat weer voor de deur en vrijwel alle europese competities zullen binnen enkele weken starten. Omdat wij regelmatig de vraag krijgen: ‘Hoe kan ik online wedden bij Unibet?’ of ‘hoe sluit ik weddenschappen via internet af’ leggen wij stapsgewijs uit hoe het online wedden bij Unibet in zijn werk gaat. Later in de week zullen we ook wat artikelen schrijven over het online wedden bij andere online bookmakers.

Unibet is ontegenzeggenlijk de beste bookmaker op het internet voor het afsluiten van voetbal weddenschappen voor de Nederlandse- en Europese competities. Online wedden bij Unibet staat garant voor super scherpe quotes een gigantisch aanbod van sportweddenschappen en een klantenservice die zeer vakkundig en professioneel al jouw vragen over online wedden zal beantwoorden. Dus als je een voetbal weddenschap af wilt sluiten kies je natuurlijk voor wedden bij Unibet.

Direct wedden bij Unibet

Online Wedden

Instructies voor het online wedden

Bij Unibet kun je heel eenvoudig weddenschappen afsluiten. hieronder leggen wij uit de de wedcoupon van Unibet werkt en je kunt wat instructies voor het online wedden vinden. Als je een weddenschap af wilt sluiten. Klik je op één van de noteringen in de lijst die je aan de linkerkant van je scherm kunt zien. In de lijst staan alle voorkomende sprot weddenschappen en evenementen. De keuze kun je maken door te klikken op de sport waar jij op wilt wedden. De weddenschappen verschijnen dan in het midden van het scherm en als je dan klikt op dde quote van jouw keuze ga je naar de wedcoupon, met evenementgegevens, de notering en een veld waarin je jouw inzet kunt invoeren.

Als je meer weddenschappen wilt toevoegen dan klik je gewoon op een andere sport of evenement in de lijst met quoteringen en deze zullen dan automatisch aan je wedcoupon worden toegevoegd.

Het verwijderen van online weddenschappen

Als je de keuzes op je wedcoupon hebt ingevuld kan het natuurlijk voorkomen dat je een foutje hebt gemaakt of van gedachten bent veranderd over een inzet. Je kunt dan kiezen om voor het verwijderen van weddenschappen op je wedcoupon. Naast het inzetveld op je wedcoupon zie je nee klein tekentje dat lijkt op een prullenbak, als je daarop klikt dan zal de weddenschap van je wedcoupon verwijderd worden. Weddenschappen verwijderen. Klik op de prullenbak naast het inzetveld.

Je kunt ook voor de opties kiezen als je een nieuwe online weddenschap af wilt sluiten. Stel dat je toch bedenkt en ervan overtuigd bent dat je weet wat de uitslag gaat worden een meer (of minder) geld in wilt zetten gebruik dan ook de verwijderen van weddenschappen optie.

Online wedden in combinaties

Als je besluit om voor het online wedden in combinaties dan kan dat bij unibet. Je vult de verschillende combinatieweddenschappen die je met je enkelvoudige weddenschappen kunt vormen deze verschijnen dan automatisch onder de enkelvoudige weddenschappen die je hebt gekozen. Als je voor de optie Bankers hebt gekozen dan worden alleen combinaties met de betreffende Bankers in je scherm weergegeven.

Nu online wedden

Wij hopen dat je met bovenstaande een beter overzicht hebt gekregen over het online afsluiten van weddenschappen bij unibet. In het kort is het eigenlijk hetzelfde las het oude vertrouwde wedpapiertje alleen vul je het nu digitaal in en heb je veel meer mogelijkheden. Je kunt kiezen uit honderden weddenschappen per dag bij Unibet. Ga daarom nu online wedden bij Unibet!