UPDATE: Mark van Bommel kan vanavond toch niet spelen tijdens de oefeninterland Nederland –  Turkije. De aanvoerder van Oranje kreeg vanmorgen te maken met een lichte reactie aan zijn knie. De speler van Bayern Munchen speelde de afgelopen weken niet voor zijn team wegens vocht in deze knie.

Vanavond in de Amsterdam Arena ontmoet Nederland Turkije voor een oefeninterland wedstrijd. Het is de laatse wedstrijd die Nederland speelt dit jaar en de tegenstander Turkije zal het Nederland niet gemakkelijk maken. De laatste twee wedstrijden die Nederland tegen Turkije speelde eindigden in een gelijkspel.Ga daarom nu wedden op Nederland Turkije!

In de twee voorgaande wedstrijden wisten zowel Nederland als Turkije niet te scoren maar daardoor waren de wedstrijden niet minder spannend. Het is te hopen dat er vanvond tijdens de oefeninterland Nederland – Turkije een betere score op het scorebord staat dan de ‘brilstand’. Als je nu gaat wedden op Nederland Turkije ben je er in elk geval van verzekerd dat je de wedstrijd nog wat spannender maakt voor jezelf!

Nu wedden op Nederland – Turkije

Wedden op Nederland - Turkije

Nederland Turkije in de Amsterdam Arena

Voor de wedstrijd van Nederland Turkije in de Amsterdam Arena heeft Dirk kuijt geblesseerd af moeten haken. Volgens de bondscoach Bert van Marwijk zat het risico er al in dat Kuijt, die gehinderd word door een enkel blessure, niet mee zou kunnen spelen. “Het was echter wel het proberen waard” volgens de coach van Oranje.

Mark van Bommel zal tijdens de oefeninterland zijn rentree op de velden maken na bijna twee maanden te zijn uitgeschakeld. Ondanks dat de speler van Bayern Munchen nog niet in actie is gekomen voor zijn club reisde hij toch af naar Nederland om mee te kunnen doen in de oefeninterland Nederland – Turkije.

Verder zijn er niet al teveel verrassingen in de opstellingen van beide teams en hebben de bookmakers
Het besluit van van Bommel om toch in te gaan op de uitnodiging van de Bondscoach, en tevens schoonvader van van Bommel, ligt uiteraard erg gevoelig na de slepende kwesties tussen Bayern en de KNVB over de blessures van Mark van Bommel zelf en die van Arjan Robben. Het is te hopen voor van Bommel tijdens dexe oefeninterland ongeschonden uit de strijd met de Turken komt en dat hij daarna weer inzetbaar is voor Bayern Munchen.

Beleef de oefeninterland van Oranje zelf mee door er naar te kijken op de televisie en te wedden op Nederland Turkije bij Unibet! Open hier je account en pak 50 euro gratis bonus mee!