Wedden bij je online wedkantoor is nog spannender als je meedoet met live wedden. Tijdens de wedstrijd je weddenschappen aanpassen en direct zien of je gelijk hebt en dus gewonnen (of verloren) hebt met de live weddenschap die je afgesloten hebt.

Online wedden is al jaren populair en het laatste jaar is het live wedden zo populair dat de meeste weddenschappen die tegenwoordig op internet afgesloten worden de live weddenschappen zijn.

Live wedden bij Unibet

Live Wedden

Live weddenschappen afsluiten

Voor vrijwel alle wedstrijden kun je live weddenschappen afsluiten bij de online wedkantoren. Tijdens een voetbal wedstrijd kun je elek minuut wel een nieuwe weddenschap aan gaan die te maken heeft met de score. Wie scoort er, in welke minuut en met hoeveel doelpunten verschil gaat er gewonnen of verloren worden. Dit zijn nog maar een paar mogelijkheden van het live wedden.

Ook voor andere wedstrijden zoals bijvoorbeeld tennis of handbal kun je ook live weddenschappen afsluiten. Probeer het zelf eens en ga nu live wedden bij Unibet.

Bij de online bookmaker ontvang je 50 euro bonus op je eerste storting, helemaal gratis. Deze extra wedbonus kun je ook inzetten voor live wedden en het geld dat je wint met de weddenschappen krijg je bij Unibet ook echt uitgekeerd.