PSG maakt met dank aan de komst van Di María een serieuze kans op de Champions League. Dat denkt de Zweedse topspeler van PSG Ibrahimovic. Di María’s komst, hoewel deze nog maar nét is aangekondigd, zou de Champions League dichter naar Parijs brengen. De transfer van de Argentijnse aanvaller om van Manchester United naar Parijs te verhuizen is nog maar net bekend en Ibrahimovic loopt vast te dromen over de mogelijkheden mét zijn nieuwe collega.

Ibra ziet de linkspoot van United maar al te graag overvliegen naar PSG. Samen met hem denkt de Zweedse international dat de enige prijs die Ibra nog wil winnen, de Champions League, mogelijk is. PSG wil graag alle prijzen winnen, ze willen in elk geval alle grote prijzen een keer winnen. Di María heeft alle prijzen al eens gewonnen en dat maakt de Zweed hoopvol.

Op de zaken vooruit

Ibra loopt vast op de zaken vooruit omdat de deal nog niet helemaal rond is. Samenspelen met de aanvaller lijkt de Zweed in elk geval geweldig. Hij zal PSG compleet maken en Ibra zegt de aanvaller met open armen te ontvangen.

Ibrahimovic: “Het gaat in de top altijd om de details, want aan de top zijn de verschillen nihil en daar kan vrijwel alles het verschil maken. Toen Bale naar Madrid verhuiste zagen we het team sterker worden. Dat zie ik ook bij PSG gebeuren als Di María bij ons komt spelen. We dromen steeds groter en de beleidsvoerders van PSG willen dus ook groter wat betreft aankopen van nieuwe spelers.”

De Argentijn werd afgelopen seizoen voor 75 miljoen euro verkocht aan Manchester United, maar hij wist er daar niet in te slagen alle verwachtingen waar te maken. Louis van Gaal uitte zijn twijfels en er werd daarna gevraagd wat het plan is voor Di María. Een transfer lijkt er dus aan te komen en uit diverse media blijkt dat de Argentijn weg kan voor 60 miljoen euro.