Voor liefhebbers van de Champions League is het weer een avondje genieten geblazen. Groep A tot en met D passeren allemaal de revue. Iedereen komt weer even in actie en ook zal PSV spelen tegen VfL Wolfsburg. We hebben een aantal duels voor je op een rijtje gezet.

Paris Saint Germain – Real Madrid

PSG mag het op gaan nemen tegen Real Madrid, een heerlijke match-up met Ibrahimovic tegen Ronaldo. Om die reden is het al een wedstrijd om van te genieten. Twee grootheden die elkaar proberen af te troeven. De twee beste mannen spelen niet zo heel vaak tegen elkaar en Ibrahimovic heeft nog een appeltje te schillen met de Portugees. Op het WK van 2014 scoorde Ronaldo vier keer in twee wedstrijden tegen de Zweden.

VfL Wolfsburg – PSV

VfL Wolfsburg gaat het in eigen huis opnemen tegen PSV. Bas Dost speelt voor Wolfsburg en zal de nodige kritiek over zich heen krijgen, maar doet het ondanks dat heel erg goed. Ze stonden tweede in de Bundesliga afgelopen seizoen en mogen nu meedingen op het miljoenenbal. In deze competitie staat de Duitse ploeg op plaats vier, maar maakt het nog weinig kans op plaats numero uno. Koploper Bayern staat 12 punten voor. PSV staat op nummer één in Groep B en Wolfsburg staat op de laatste plaats, maar gek genoeg hebben ze allemaal 3 punten. Winst of verlies is dus zeer bepalend in deze fase van de groepsfase.

Manchester City – Sevilla

Manchester City heeft al 21 punten uit negen wedstrijden en is daarmee de numero één in de Premier League. Ze spelen zeer goed, maar op de een of andere manier lijkt het in de Champions League niet echt te vlotten. Tegen Juventus incasseerde het direct al een nederlaag, maar tegen Borussia Mönchengladbach overwon het weer overtuigend. Geen peil op te trekken en tegen het lastige Sevilla zal het ook weer aan poten geblazen worden.