De loting voor de Champions League heeft Ajax en FC Twente de volgende tegenstanders gebracht; Ajax speelt tegen AC Milan, Real Madrid, en AJ Auxerre. En de Tukkers mogen het opnemen tegen Inter Milan, Werder Bremen, en Tottenham Hotspurs. Voor de groepfase van de Champions League kunnen zowel Ajax als Twente de borst nat maken. Beide teams hebben een paar tegenstanders van formaat getroffen en het zal niet makkelijk worden om de volgende ronde van de Champions League te bereiken.

Voor Ajax is het alweer 5 jaar geleden dat de Amterdammers zich plaatsten voor de Champions League en voor FC Twente is het zelfs de eerste keer dat zij uitkomen op het hoogste club voetbal niveau. De Champions League zorgt voor veel geld in het laatje van beide clubs en dat is natuurlijk nooit verkeerd. Deelnemen aan de Champions League kan voor jou ook extra geld betekenen, als je gaat wedden op de Champions League wedstrijden van Ajax en /of Twente of misschien wil je wedden op champions league wedstrijden van andere teams dan kan dat ook natuurlijk.

Direct wedden op Champions League voetbal

Wedden op de Champions League

Wedden op Champions League voetbal

Ajax in de Champions League

De Amsterdammers wisten zich in het verleden regelmatig te plaatsen voor het toernooi en hebben ook altijd goede resultaten geboekt in de Champions League. Ajax wist één keer het Toernooi te winnen in 1995 en de club uit Amsterdam bereikte in 1996 de halve finale die verloren werd tegen Juventus. Tenminste als we de Champions League nemen zoals het toernooi in de huidige vorm gespeelt wordt (sinds 1992). Hiervoor speelden de landen in het Europa Cup 1 toernooi dat toen uitsluitend voor landskampioenen was. De voormalige Champions League wist Ajax drie keer te winnen in 1971, 1972 en 1973. Dus wie weet wat het dit jaar gaat worden, ga daarom nu wedden op Ajax in de Champions League!

Dit jaar zal de club meer dan ooit verlangd hebben naar deelname aan de Champions League. De financiele situatie van de hoofdbespelers van het Stadion de Amsterdam Arena was dusdanig ernstig dat de miljoenen die binnen stromen door de plaatsing van de Champions League erg welkom zullen zijn voor de Financieel Directeur Jeroen Slop. Het is te hopen voor Ajax en het Nederlandse voetbal dat ajax veel wedstridjen zal winnen en daarmee voor het gehele Nederlandse voetbal de zo felbegeerde UEFA punten binnen speelt.

FC Twente in de Champions League

Dit jaar is voor de Tukkers de vuurdoop op het hoogste niveau van Europa. Door het afgelopen seizoen kampioen van Nederland te worden was FC Twente autmotisch geplaatst voor een plek in de groepsfase van de Champions League. Heel enschede en omstreken kijken al een paar maanden uit naar het debuut van de Tukkers op het allerhoogste voetbal niveau voor club teams. En wij zijn ervan overtuigd dat FC Twente een heleboel ‘neutrale’ supporters heeft die maar al te graag FC Twente zien winnen in de Chmapions League. Als je toch al besloten hebt om eens wat wedddenschappen op de Champions League af te sluiten ga dan ook eens wedden op FC Twente.

Het Nederlandse voetbal heeft de komende weken in elk geval weer twee clubs op het hoogste niveau en laten we hopen dat ze ver komen. Wedden op Champions League wedstrijden kan bij Unibet, Bwin en Betsson en als je nog geen account hebt bij beide dan is het nu de beste tijd om er één te openen want je ontvangt dan direct een leuk welkomst bonus die je direct kunt gebruiken om je Champions League weddenschappen af te sluiten op Ajax of Twente bijvoorbeeld.