Wedkantoren

Online wedkantoor

Via het internet kun je bij een online wedkantoor weddenschappen afsluiten op sportwedstrijden. Daarnaast bieden veel wedkantoren ook weddenschappen aan die gerelateerd zijn aan politiek, denk hierbij aan verkiezingen, of je kunt online wedden op bijvoorbeeld extremen in weersituaties.

Het wedkantoor Bet-at-Home neemt bijvoorbeeld weddenschappen aan over de Brexit en om een typische Nederlandse weddenschap te noemen kun je elke winter weer bij wedden bij Unibet op het al dan niet doorgaan van de Elfstedentocht.  Ook in de zomer kun je bij dit wedkantoor terecht voor ‘rare’ weddenschappen zoals bijvoorbeeld wedden op de heetste dag of een record aantal zonnedagen om er maar en paar te noemen.

De wedkantoren op internet zijn niet anders dan de wedkantoren, of bookmakers zoals ze ook wel genoemd worden, die je steeds vaker in het stadsbeeld op ziet duiken. Vulde je vroeger nog elke vrijdag of zaterdag je wedbriefje of wedformulier in bij de sigarenboer nu zie je overal in steden en dorpen wedkantoren opduiken waar je trouwens naast het oude vertrouwde wedbriefje ook online kunt wedden.

Wedden bij online wedkantoor Bet-at-Home

wedkantoor bet-at-home

Veilig wedden bij online wedkantoren

De door ons geselecteerde online wedkantoren (bookmakers) staan bekend om de veiligheid die zij garanderen als je online weddenschappen afsluit en de daarmee gepaarde gaande financiele transacties worden allemaal verwekrt via beveiligde internetverbindingen. Betalen met ideal bij je wedkantoor is aan te bevelen maar het is natuurlijk ook mogelijk om één van de vele andere betaalmogelijkheden te kiezen zoals credticards, Neteller, Moneybookers of andere transactie mogelijkheden die de bookmaker van jouw keuze op zijn website heeft staan.

Dat de veiligheid bij een bookmaker tot in de puntjes geregeld is is natuurlijk niet zo verwonderlijk. Door het aannemen van zoveel verschillende weddenschappen dien je er wel van op aan te kunnen dat je wedbriefje goed geregistreerd wordt want het zal je maar gebeuren dat je bij het wedden op paarden wed op plaats en winner en bij het inleveren van je winnende weddenschap blijkt dat de bookie alleen plaats heeft ingevuld voor je, dat mag natuurlijk niet gebeuren. Kortom alles gaat veilig en wordt via de computer geregistreerd.

Wedkantoren op internet

Een wedkantoor is natuurlijk geen echt kantoor maar de naam stamt nog uit de tijd dat de wedkantoren nog bestonden uit verdedelde bank gebouwen met een klerk achter een luikje met tralies, die een rij van wachtende mensen hielp met het aannemen van weddenschappen en de lijst met quotes voor de diverse wedstrijden liet zien aan belangstellenden.

Tegenwoordig is een wedkantoor al lang geen stoffig kantoor meer waar je in de rij moet staan voor het afsluiten van je sportweddenschappen. Nee nu gaat het wedden op sport heel anders dan vroeger, de wedkantoren zijn vrijwel allemaal omgetoverd in een soort van hippe lounge cafe’s met veel breedbeeld televisie’s waar allerlei sporten live op uitgezonden worden. Daarnaast ken je er ook online wedden op de computer waar, waar elk wedkantoor er altijd wel een paar van heeft staan.

Zelfs de koffie komt niet meer in een plastic bekertje maar de meeste bookies hebben luxe espresso machines waar je allerlei soorten kooife uit kunt krijgen. Eén voordeel heeft een bezoekje aan een wedkantoor altijd, de koffie is gratis! Maar ja als je thuis vanuit je luie stoel gaat wedden via internet dan heb je natuurlijk alles bij de hand en weet je zeker dat de koffie goed smaakt.

Online wedden bij bookmakers

Online wedden is in feite net zo gemakkelijk als het invullen van je wedbriefje bij de sigarenboer. Elke online wedkantoor heeft een pagina waarop zij precies uitleggen hoe je een weddenschap af kunt sluiten. Daarnaast hebben zij ook altijd wel een pagina met de meest gestelde vragen voor als je toch tegen zaken aanloopt die niet geheel duidelijk zijn voor je. En niet te vergeten de klantenservice die altijd klaar zit om je te helpen met betalen, wedden of het uitbetalen van je gewonnen weddenschappen.

Online wedden biedt je zelfs nog veel meer mogelijkheden dan de traditionele wedkantoren, via je computer zie je in één oogopslag welek quotes er aan geboden worden en er zijn ook heel veel sites op internet te vinden die zelf de meeste quotes die online aangeboden worden vergelijken en de beste drie er voor je uitpikken. Online wedden is dus heel erg gemakkelijk bij de wedkantoren op internet.

Unibet is zo’n wedkantoor dat je duizenden weddenschappen tegelijk aanbiedt en je kunt het zo gek niet bedenken of dit wedkantoor heeft er wel een passende weddenschap (of quote) voor. Wedkantoren op internet kunnen veel sneller handelen als de bookmaker op de hoek omdat er bij de online wedkantoren tienduizenden weddenschappen tegelijk afgelsoten worden en de bookmakers dus per minuut de quotes aan kunnen (en moeten) passen om in de race voor de beste weddenshcappen te blijven.

Wedkantoren zijn de bookmakers op internet

Op onze site bieden wij je een overzicht aan van de drie beste Nederlandse wedkantoren en één Amerikaans wedkantoor. Wij hebben de wedkantoren uitgebreid getest en bij alle bookmakers tientallen weddenschappen afgesloten en gekeken naar veiligheid, eerlijkheid, klantvriendelijkheid en het aantal sportwedstrijden, evenementen en de diversiteit van de aangeboden weddenschappen. En last but not least hebben wij de quoteringen van de bookmakers vergeleken met de quotes van tientallen andere wedkantoren. U kunt er met een gerust hart vanuit gaan dat de bookmakers op onze website de beste zijn die u kunt vinden!

Wedkantoren op internet, er zijn er honderden en je kunt ze met een gerust hart vertrouwen, er zijn er echter niet zoveel die gewoon een volledig Nederlandse website hebben en die een goed aanbod van sportweddenschappen voor de Nederlandse spelers hebben. En wedden op buitenlandse sportwedstrijden is ook erg leuk maar de ervaring leert dat de meeste mensen die ervoor kiezen om online weddenschappen te plaatsen dit toch het liefste doen bij één van de online wedkantoren die zich specifiek richten op de sportwedstrijden uit Nederland.

Of je nu op de eredivisie, jupiler league of Oranje wilt wedden bij de online wedkantoren van Bet-at-Home, Betsson of Bet777 ben je aan het juiste adres!